Domowy Serniczek z Czekoladą

  1. Białka ubij na sztywno w jednym naczyniu.
  2. W drugim naczyniu zmiksuj żółtka, ser, budynie, odżywkę białkową i jogurt.
  3. Do masy serowej dodaj ubite białka i wymieszaj masę łyżką. Masę przelej do formy.
  4. Następnie posyp kawałkami czekolady
  5. Wstaw do nagrzanego piekarnika, piecz około 55-60 min, temp.180

Składniki:

  • 500 g sera twarogowego półtłustego
  • 2 miarki odżywki białkowej
  • 5 jajek
  • 5 łyżek gęstego jogurtu naturalnego
  • 2 budynie w proszku bez cukru
  • 5-6 łyżek erytrytolu / ksylitolu
  • gorzka czekolada

Zapisz się do grupy newsletterowej

Dzięki temu nie przegapisz żadnej nowości, a także otrzymasz wiele ciekawych artykułów.

logo
Adrianna Wrońska
519 651 203
ul. Łódzka 83A, Skierniewice